Plakat Schæferhund

DKK 169.00DKK 269.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Schæferhund Citatplakat

  • Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 349,-
  • Prisen er uden ramme
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hunderacen Schæferhund citatplakat med søde og sjove små citater, der vel beskriver denne races små kendetegn og sjovheder.

Er du selv den heldige ejer af en Schæferhund? Så passer denne plakat perfekt ind i dit hjem.

Kender du en der er ejer af en Schæferhund? Så er plakaten den helt oplagte fødselsdagsgave, værtindegave, julegave eller til anden anledning. Den vil helt sikkert blive et hit hos modtager 😀

Plakaten er fra et miljøvenligt trykkeri, trykt på kvalitets- og FSC-certificeret fotopapir. Yderligere sendes plakaten afsted i en lækker FSC-certificeret plakatæske.

 

Lidt fra plakaten:

1. Jeg fandt noget af dit rene tøj uden hundehår på. Den fiksede jeg lige!

2. Du tog dig af mig, da jeg var lille… Nu er det min tur til at passe på dig.

3. Troede du virkelig at lænestolen var din i dag? Hvor sødt…

 

Lidt om racen:

En Schæferhund er en alsidig og meget intelligent hunderace. Den bruges i dag som både familiehund og som arbejdshund til forskellige opgaver som for eksempel politihund, redningshund, narkohund og førerhund. Det må dog ikke glemmes, at racen oprindelig er en hyrdehund, med alle de egenskaber en hyrdehund besidder.
Udover at racen tidligere blev brugt til at hyrde kvæg. geder, får, heste, gæs og andre dyr, så er den også blevet brugt som vagthund og følgesvend af nazisterne under første verdenskrig.

Desværre volder avlen til tider store problemer hos Schæferen mentalt og fysisk, her kan blandt andet nævnes den skrående ryglinie. Det er derfor en rigtig god idé, at sætte sig godt ind i avlsmaterialet og vælge en race fra en godkendt stambogsført opdrætter. Der findes både en langstockhåret og en stockhåret type af racen, hvor den stockhåret er den mest almindelige. En sort langhåret kan dog ofte være et bedre valg, hvis du ønsker en familiehund, der er godt skruet sammen i hovedet.
Har du lyst til at læse mere om racen, kan det gøres på Fit Hund’s bloghjemmeside her

Yderligere information

Fotopapir

FSC-certificeret kvalitetspapir fra miljøvenligt trykkeri.

Størrelse

A4 (21×29,7cm), A3 (29,7x42cm, B2 (50x70cm)

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv