Plakat Gravhund

DKK 219.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Gravhund Citatplakat

  • Størrelse: A3
  • Fotopapir: Miljøvenligt
  • Ramme: Ikke inkluderet
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Hunderacen Gravhund citatplakat med søde og sjove små citater, der vel beskriver denne races små kendetegn og sjovheder.

Er du selv den heldige ejer af en Gravhund? Så passer denne plakat perfekt ind i dit hjem.

Kender du en der er ejer af en Gravhund? Så er plakaten den helt oplagte fødselsdagsgave, værtindegave, julegave eller til anden anledning. Den vil helt sikkert blive et hit hos modtager 😀

Plakaten er fra et svanemærket trykkeri og FSC mærket fra fabrikken. Yderligere sendes plakaten afsted i en lækker FSC-certificeret plakatæske.

 

Lidt fra plakaten:

1. Jeg lover dig at gø, indtil du vågner. Godmorgen!

2. Jeg er så glad for, at du er hjemme igen; der er nogen, der har skidt ude i gangen.

3. Jeg elsker, når græsset kildrer mine brystvorter…

 

Lidt om racen:

En gravhund er en selvstændig og en modig hunderace. Den blev tidligere blandt andet brugt som effektiv skadedyrsbekæmper på gårdene. I dag bruges den som jagthund og familiehund. Gravhunden findes i 3 varianter – En ruhåret, en korthåret og en langhåret. Herhjemme er det den ruhårede, der er den mest populære. Racen er meget social og kræver tæt kontakt til sin ejer.

Racen kræver en del aktivering både fysisk og mentalt. Især opgaver, hvor den kan bruge sin næse som spor, søgeøvelser og lignende vil være et hit. Det er bedre at træne kort tid over flere gange, da interessen hurtigt kan svigte lidt. Træn altid positivt med belønninger og ros. Den lille hund har en rimelig lang ryg, derfor skal den skånes fra hop op og ned af møbler og gåen på trapper, ellers kan det føre til alvorlige rygproblemer. Derudover er den grundlæggende en sund og stærk hund, med en lang levealder.
Har du lyst til at læse mere om racen, kan det gøres på Fit Hund’s bloghjemmeside her

 

Yderligere information

Fotopapir

Fra svanemærket trykkeri og FSC mærket fra fabrikken

Størrelse

A3

A3 papir

170g mat fotopapir

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv