Plakat Eurasier

DKK 169.00DKK 269.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Eurasier Citatplakat

 

  • Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 349,-
  • Prisen er uden ramme
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hunderacen Eurasier citatplakat med søde og sjove små citater, der vel beskriver denne races små kendetegn og sjovheder.

Er du selv den heldige ejer af en Eurasier? Så passer denne plakat perfekt ind i dit hjem.

Kender du en der er ejer af en Eurasier? Så er plakaten den helt oplagte fødselsdagsgave, værtindegave, julegave eller til anden anledning. Den vil helt sikkert blive et hit hos modtager 😀

Plakaten er fra et miljøvenligt trykkeri, trykt på kvalitets- og FSC-certificeret fotopapir. Yderligere sendes plakaten afsted i en lækker FSC-certificeret plakatæske.

 

Lidt fra plakaten:

1. Jeg hører alt, men vælger hvad jeg lytter til.

2. Jeg ser ikke altid sød og nuttet ud. Eller faktisk… Jo jeg gør!

3. Det er okay… Der er plads til dig nede på gulvet.

 

Lidt om racen:

En Eurasier er en hunderace, der blev skabt i nyere tid. Racen er en blanding af Chow Chow, Keeshond og Samojedhund, som alle er en del af spidshundefamilien. Fra de 3 racer har Eurasieren fået det vagtsomme fra Keeshonden, det rolige og reserverede fra Chow Chowen og det familiekærlige fra Samojeden. Den er i dag en alletiders familiehund, der har det bedst, når hele “flokken” er samlet. Overfor fremmede kan den være ret ligeglad/reserveret.

Eurasieren er en selvstændig hund og bestemt ikke dum. Den skal behandles med respekt, kærlighed og positive træningsmetoder. Den er lærenem, men gider for eksempel ikke gentagne øvelser. Formår man at behandle sin hund på den rigtige måde og samtidig samarbejde med den, vil man få en ven for livet med en Eurasier.
Racen har en lang pels med en tyk underuld, som den skifter 2 gange årligt. Pelsen er selvrensende og kræver ikke en voldsom pelspleje, trods den store pels.
Har du lyst til at læse mere om racen, kan det gøres på Fit Hund’s bloghjemmeside her

 

Yderligere information

Fotopapir

FSC-certificeret kvalitetspapir fra miljøvenligt trykkeri.

Størrelse

A4 (21×29,7cm), A3 (29,7x42cm, B2 (50x70cm)

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv