Plakat Coton de Tuléar

DKK 219.00DKK 329.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Coton de Tuléar Citatplakat

  • Størrelse: A3 og 50 x 70 cm.
  • Ramme: Ikke inkluderet
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hunderacen Coton de Tulear citatplakat med søde og sjove små citater, der vel beskriver denne races små kendetegn og sjovheder.

Er du selv den heldige ejer af en Coton de Tulear? Så passer denne plakat perfekt ind i dit hjem.

Kender du en der er ejer af en Coton de Tulear? Så er plakaten den helt oplagte fødselsdagsgave, værtindegave, julegave eller til anden anledning. Den vil helt sikkert blive et hit hos modtager 😀

Plakaten er fra et svanemærket trykkeri og FSC mærket fra fabrikken. Yderligere sendes plakaten afsted i en lækker FSC-certificeret plakatæske.

 

Lidt fra plakaten:

1. Man siger, at intet er umuligt, men jeg laver intet hver dag.

2. Jeg kan både danse og snurre rundt og hoppe. Giv mig nu din opmærksomhed!

3. Lad mig slikke lidt på dig. Og bare en lille smule på dine gæster.

 

Lidt om racen:

En Coton de Tuléar er en lærenem og meget social hunderace. Den er i dag en utrolig populær lille selskabshund, der er kendt for at være allergivenlig og fældefri. En bomuldshund (som er dens kaldenavn) er som regel temmelig alarmerende. Dette er en helt normal egenskab, da racen oprindelig er en tempel- og alarmhund, der i gamle dage fungerede som vagthund/alarmhund. Hvis man ønsker, at denne race ikke gør af alle lyde, bør der trænes intensivt fra hunden er hvalp af, så den kan lære ikke at gø af alt. Der skal altid trænes efter positive træningsmetoder.

Racen er klog og den kan sagtens lære forskellige hundetricks, lydighed og andre former for sjov hundesport og træning. En Coton de Tulear kræver en hel del pelspleje, en pleje som man bør sætte sig godt ind i, da den fine bomuldspels kræver en helt speciel pelspleje. I småbørns familier fungerer racen ikke så godt, da den ikke bryder sig om børneskrig og vilde bevægelser, hvilket hurtigt kan føre til en sky og stresset hund.
Har du lyst til at læse mere om racen, kan det gøres på Fit Hund’s bloghjemmeside her

Yderligere information

Fotopapir

Fra svanemærket trykkeri og FSC mærket fra fabrikken

Størrelse

A3, 50x70cm

A3 papir

170g mat fotopapir

50x70 papir

170g satin fotopapir

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv