Plakat Berner Sennenhund

DKK 169.00DKK 269.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Berner Sennenhund Citatplakat

 

  • Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 349,-
  • Prisen er uden ramme
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hunderacen Berner Sennenhund citatplakat med søde og sjove små citater, der vel beskriver denne races små kendetegn og sjovheder.

Er du selv den heldige ejer af en Berner Sennenhund? Så passer denne plakat perfekt ind i dit hjem.

Kender du en der er ejer af en Berner Sennenhund? Så er plakaten den helt oplagte fødselsdagsgave, værtindegave, julegave eller til anden anledning. Den vil helt sikkert blive et hit hos modtager 😀

Plakaten er fra et miljøvenligt trykkeri, trykt på kvalitets- og FSC-certificeret fotopapir. Yderligere sendes plakaten afsted i en lækker FSC-certificeret plakatæske.

 

Lidt fra plakaten:

1. Behandl mig som en vaskeægte heltehund – med rette!

2. Jeg fortsætter med at snappe efter dig, indtil du er der, hvor jeg vil have dig.

3. Flot, klog og majestætisk… Jep, det er mig!

 

Lidt om racen:

En Berner Sennenhund er en gammel arbejdshund, og en meget rolig og godmodig hunderace. Den er i dag en populær familiehund, der stadig har brug for at være aktiv. Trækarbejde er for eksempel noget den vil nyde godt af. Som arbejdshund i gamle dage, blev den blandt andet brugt til at vogte får og kvæg. Drive dyrene fremad, var også noget racen kunne præstere. Denne egenskab kan stadig udspille sig i familien, ved at den snapper efter haserne, for at prøve at få “samlet” familien.

Racen Berner Sennenhund har fået tilnavnet “heltehund”, fordi der findes mange heltehistorier, hvor den bamsede hund kommer mennesker til undsætning. Der findes 4 typer af Sennenhunde. Berner Sennen er den ene og de andre tre racer er Grosser Schweizer Sennen, Appenzeller Sennen, Entlebucher Sennen.
Avlen kan til tider desværre volde problemer med racen. Det er derfor en god i idé, at bruge tid på at finde en seriøs opdrætter, der tager problematikkerne seriøs.
Har du lyst til at læse mere om racen, kan det gøres på Fit Hund’s bloghjemmeside her

Yderligere information

Fotopapir

FSC-certificeret kvalitetspapir fra miljøvenligt trykkeri.

Størrelse

A4 (21×29,7cm), A3 (29,7x42cm, B2 (50x70cm)

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv