Inhale – Exhale

DKK 319.00DKK 519.00

 

FORSTØR BILLEDE – Tryk på ikonet i øverste højre hjørne!

 

Inhale – Exhale – Fotokunst plakatsæt

  • Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt fra 349,-
  • Prisen er uden ramme
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Inhale, Exhale plakatsættet er et smukt fotomotiv af et hav med store sten i vandkanten og solnedgangen i baggrunden. På plakaterne er desuden teksterne Inhale og Exhale.

Plakaterne bliver trykt på FSC-certificeret kvalitetspapir fra et miljøvenligt trykkeri. Fotopapiret er på 235 gram satin finish, der giver en semiblank, glat og detaljeret overflade.

Alle plakater sendes til nærmeste pakkeshop med en hurtig leveringstid indenfor 1-3 hverdage.

 

Inhale, Exhale / Inhaler, Udhaler

Når vi inhalerer, trækker vi luft ned i vores lunger igennem næse og mund. Omvendt, når vi udhalerer eller udånder, puster vi denne luft som vi inhalerede ud igen. Hvis vi gør dette meget langsomt, kan det være en god metode til afslapning. Metoden bliver gerne brugt i meditation, mindfulness, yoga og lignende.

Det er en forfriskende og inspirerende følelse, når vi trækker vejret dybt. Vi kan indstille os på lige netop dette øjeblik. Øjeblikket hvor vores bevidsthed bliver draget op i skyerne eller ud i universet. Hvis vi for eksempel er i en dyb meditation, kan sindet smelte helt væk og bevidstheden svæve til ukendte territorier.

Hvis du for eksempel er stresset eller frustreret, trækker du sandsynligvis ikke vejret naturligt. Sker dette ofte, kan det føre til unaturlig vejrtrækning selv på gode dage. Hvis vi kiggede nærmere på åndedrætsmønsteret, ligger vores opmærksomhed i vores hoveder. Med fokusset i hovedet ignorerer vi ofte kroppens signaler og advarselsskilte, og det kan ende i en ond cirkel. Træning med afslapningsmetoder som mindfulness, yoga eller meditation, kan afhjælpe den onde cirkel i at udvikle sig.

Hvis du er vild med naturen, vandet, afslapning, meditation eller hvad end du gerne vil forbinde dette plakatsæt med, så er Inhale, Exhale et skønt valg til dit hjem. Eller måske kender du en, som du har kær, som du ønsker skal have dette smukke fotomotiv i gave 😀

Inhale, Exhale 🙂

Yderligere information

Fotopapir

FSC-certificeret kvalitetspapir fra miljøvenligt trykkeri.

Størrelse

A4 (21×29,7cm), A3 (29,7x42cm), B2 (50x70cm)

Ramme

Ikke inkluderet

Du kunne også være interesseret i...

Mini Kurv