OM AIMÈE APS

Om Aimée ApS

Aimée ApS er en dansk online butik med vægdekoration i form af plakater i forskellige stilarter.
I butikken finder du især plakater indenfor hunde, andre dyr og natur.

Alle vores plakater designes og procedures i Danmark med stor fokus på kvalitet og bæredygtighed.

FSC-Certificeret:
Alle plakater og æsker til fragt er fremstillet af FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at skovdriften tager hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og de mennesker der arbejder i skoven. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end at skoven kan nå at reproducere. FSC har stor opbakning fra blandt andet WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

Miljøvenlig pakning:
Plakatæskerne som bruge til forsendelser, er fremstillet FSC-Certificeret papir/pap. Æskerne er en stærk og solid emballage til fragt af plakater, så de når sikkert og forsvarligt frem til dig.

Stop papirspild:
I processen af design og produktion er der stor fokus på at mindske papirspild. Vi er for eksempel gået over til, at dine plakater først bliver trykt, når vi har modtaget din ordrer. Vi har dog stadig et lille lager af plakater liggende, som vi sælger på tilbud under vores lagersalg, netop for også at mindske papirspild. Vi genbruger papir, der kan genbruges og der er fokus på at mindske fejltryk mm.

Vi går altså utrolig højt op i at designe og producere vores plakater med omtanke for natur, dyreliv, miljø og kommende generationer.
Som kunde hos os, kan du altså købe vores plakater med god samvittighed.

Vores mål er desuden at donere minimum 5 % af vores årlige overskud til at hjælpe dyr, der har ekstra brug for det. Vi glæder os rigtig meget til den dag, hvor vi med input og idéer fra vores kunder, kan udvælge, hvor vi skal hjælpe dyr, der har ekstra brug for det. Vi er en lille virksomhed, og med din hjælp kan vi nå vores mål.

 

Navnet Aimée

Navnet Aimée har stor betydning, fordi brandet er opkaldt efter en elsket skønhed
Skønheden er en samojede ved navn Aimée
Aimée er et smukt navn til en smuk hund
En hund der er elsket meget højt
Så højt at hun skal mindes til evig tid

Aimée stammer fra det Franske navn Amée, der betyder “elsket”

 

Historien bag

Stifteren bag Aimée ApS er Camilla Andersen.

Camilla har altid haft dyr helt tæt på sig.
Hun blev født ind i en familie, der var ejer af en rød Cocker Spaniel ved navn Basse.
Som 3 årig begyndte hun til ridning, og fik sin første hest som 10 årig. En godmodig vallak som hun kaldte Joy, der betyder “Glæde”.
Senere kom den unge araberhest til ved navn Antikka, og der blev blandt andet prøvet kræfter med Westernridning.
Camilla havde også altid ønsket sig en Miniature shetlandspony som selskabspony, og endelig kom den lille søde brogede Nikita hjem, som senere også fik et føl – Den frække lille hingst blev kaldt Porsche.
Katten Pjuske efterfulgt af katten Kisser og mange flere katte igennem årene, blev også en del af Camilla´s opvækst.
I familien kom også den lille Papillon Casey til, som da nåede at blive 15 år gammel.
I dag er familien ejer af en Coton de Tulear og en Löwchen ved navn Silke og Mille.
Camilla er i dag selv ejer af sin elskede skønhed – Samojeden Aimée.

Camilla har en baggrund fra mange år i detailhandlen, hvor hun har været vant til at have mange bolde i luften, hjælpe og yde den bedste service overfor kunderne, og tage sig godt af medarbejderne som souschef.

Derudover blev Camilla tilbage i 2013 uddannet professionel hundeadfærdsinstruktør, fordi interessen for hunde blev meget stor. Hun har siden undervist i lydighedstræning, blandt andet fra egen lille virksomhed og gennem en dyreklinik.

Det selvstændige liv pressede sig endnu mere på igennem årene, og derfor valgte Camilla også at læse til Multimedie Designer, så hun kunne dygtiggøre sig endnu mere, indenfor blandt andet design og markedsføring. Hun blev færdiguddannet i starten af 2019. Camilla har opbygget flere hjemmesider i sin fritid, og har udover webshoppen Aimee.dk også en blog hjemmeside fit-hund.dk, hvor man kan læse nyttige artikler omkring hunde.

Kombinationen af interessen og færdighederne indenfor hunde og multimediedesign, førte altså til stiftelsen af Aimée ApS.

Camilla Andersen

Mini Kurv