OM AIMÈE

Navnet Aimée

Navnet Aimée har stor betydning, fordi brandet er opkaldt efter en elsket skønhed
Skønheden er en samojede ved navn Aimée
Aimée er et smukt navn til en smuk hund
En hund der er elsket meget højt
Så højt at hun skal mindes til evig tid

Aimée stammer fra det Franske navn Amée, der betyder “elsket”

 

Om Aimée

Aimée er et dansk designmærke indenfor fotokunst.

Vi går utrolig højt op i at designe og producere fotokunst, med omtanke for natur, dyreliv, miljø og kommende generationer.
Derfor trykkes vores plakater på et svanemærket trykkeri, som bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsliv og en renere fremtid for alle.
Et svanemærket trykkeri har skrappe krav til brug af miljørigtigt papir, brug af vegetabilske trykfarver, genanvendelse af trykfarver, minimering af affald og papir, brug af vedvarende energi og hensyn til det kemiske arbejdsmiljø.

Alle vores plakater og æsker til fragt er desuden fremstillet af FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at skovdriften tager hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og de mennesker der arbejder i skoven. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end at skoven kan nå at reproducere.
FSC har stor opbakning fra blandt andet WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

Som forbruger kan du altså købe vores produkter med god samvittighed.

Vores mål er desuden at donere 5 % af vores årlige overskud til at hjælpe dyr, der har brug for det.

 

Historien bag

Stifteren bag Aimée er Camilla Andersen.

Camilla har altid haft dyr helt tæt på sig.
Hun blev født ind i en familie, der var ejer af en rød Cocker Spaniel ved navn Basse.
Som 3 årig begyndte hun til ridning, og fik sin første hest som 10 årig. En godmodig vallak som hun kaldte Joy, der betyder “Glæde”.
Senere kom den unge araberhest til ved navn Antikka, og der blev blandt andet prøvet kræfter med Westernridning.
Camilla havde også altid ønsket sig en Miniature shetlandspony, og endelig kom Nikita til, som hun senere fik et føl på. Den frække hingst, der kom ud af dette, kaldte hun Porsche.
Katten Pjuske efterfulgt af katten Kisser og mange flere katte igennem årene, blev også en del af Camilla´s opvækst.
I familien kom senere den lille Papillon Casey til, som da nåede at blive 15 år gammel.
I dag er familien ejer af en Coton de Tulear og en Löwchen ved navn Silke og Mille.
Camilla er i dag selv ejer af sin elskede skønhed – Aimée.

Camilla har en baggrund fra mange år i detailhandlen, hvor hun har været vant til at have mange bolde i luften, hjælpe og yde den bedste service overfor kunderne, og tage sig godt af medarbejderne.

Derudover blev Camilla tilbage i 2013 uddannet professionel hundeadfærdsinstruktør, fordi interessen for hunde var meget stor. Hun har siden undervist i lydighedstræning, blandt andet fra egen virksomhed og gennem en dyreklinik.

Det selvstændige liv pressede sig endnu mere på igennem årene, og derfor valgte Camilla også at læse til Multimedie Designer, så hun kunne dygtiggøre sig endnu mere, indenfor blandt andet design og markedsføring. Hun blev færdiguddannet i starten af 2019. Camilla har opbygget flere hjemmesider i sin fritid, og styrer udover Aimee.dk også blog hjemmesiden fit-hund.dk, hvor man kan læse nyttige artikler omkring hunde.

Kombinationen af interessen og færdighederne indenfor hunde og multimediedesign, førte altså til stiftelsen af Aimée ApS.

Aimée ApS er i dag blevet et familieforetagende, hvor Camilla står for det administrative, kundekontakt, salg og markedsføring, design af nye produkter samt vedligeholdelse af webshoppen mm. Derudover står Camilla’s mor for pakning af alle bestillinger og leveringer til pakkeshop. Camilla’s far træder desuden til, når der skal gives en ekstra hånd eller når lageret kræver håndværkerhjælp.

Camilla Andersen

Mini Kurv