COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Oversigt

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
2.6 Cookies fra Google
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
4. Rettigheder
5. Copyright
6. Kontakt

 

1. Generelt

På denne side finder du retningslinjerne for behandling af cookies og personoplysninger.
Du accepterer denne cookie- og privatlivspolitik, når du besøger aimee.dk

Når du besøger aimee.dk indsamles der information om dit besøg på hjemmesiden. I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse om de informationer, der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte vedrørende de oplysninger der bliver samlet.
Aimee.dk indsamler information via følgende kilder:
– Fra cookies ved besøg på websitet. For eksempel I P-adresse, land, viste sider, kategorier og mærker, interaktion/klik og søgninger.
– Fra køb via vores website. For eksempel geografiske data, navn, adresse, mailadresse, betalingsinformationer og andre ordreinformationer.

 

2. Cookies

2.1 Hvad er Cookies?

Når du besøger aimee.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager også Cookies, når du for eksempel laver søgninger. En Cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser, og som registrerer dig som en unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal starte forfra. Cookien bliver altså brugt til at huske informationer om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi Cookies til?

Når du besøger vores website, er Cookies med til at fortælle os om dit besøg og din adfærd.
Der indsamles informationer omkring, hvornår og hvor lang tid du besøger websitet, hvilke og hvor mange sider, du besøger, om du har besøgt os før, hvilken browser du bruger, I P-adresse og andre ting. For eksempel kan det hjælpe os med, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen. Vi bruger den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig, med din tilladelse.

2.3 Hvor længe opbevarer vi Cookies?

Cookies der bliver sendt til dig, vil blive gemt i maks 24 måneder fra den sidste dag du besøgte vores website. De slettes automatisk efter udløb.

2.4 Hvordan undgår du Cookies?

Du har muligheden for at blokere for alle cookies, slette de eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage besked, før der gemmes en cookie.
Her finder du en vejledning omkring dette: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi kan have en række af samarbejdspartnere, som sætter tredjeparts-cookies. Disse kan for eksempel være Facebook. Igen er formålet at sikre at du modtager relevante og målrettede annoncer.

2.6 Cookies fra Google

Vi bruger også cookies fra Google, der har til formål at danne statistisk information. For eksempel til at bestemme hvilke hjemmesider, der er mest populære i forskellige demografiske grupper. Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Oplysningerne videregives kun til tredjeparter, herunder vores samarbejdspartnere, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring, og opnå bedre viden om brugerne. Oplysningerne videregives til tredjepart, hvis dette kræves i medhør af lovgivning.
Du kan fravælge at indgå i målingen fra Google her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Når du køber varer på vores website, beder vi dig om personlige og brugerrelaterede oplysninger. Disse oplysninger er for eksempel dit navn, adresse, postnummer, email og telefonnummer.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du handler på vores website, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil varerne er betalt og leveret. Herefter kan oplysningerne arkiveres. Fem år efter arkivering slettes alle persondata.

3.3 Hvad bruger vi personoplysningerne til?

De personoplysninger vi indsamler bruges først og fremmest til at gennemføre et køb. Derudover bruges oplysningerne til at forbedre vores produkter, tjenester og teknologier og til at vise relevante og målrettede annoncer. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.

3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

Internettet udvikler sig hurtigt, hvilket betyder at det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personoplysninger. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre i retningslinjerne for behandling af personoplysninger. Vi retter altid datoen for sidst opdateret nederst på siden. Hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi vise en synlig besked på websitet.

 

4. Rettigheder

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger vi har registreret om dig, bedes du sende en mail til info@aimee.dk

Du har ret jf. den nye persondataforordning til
– At få indsigt i alle de data Aimée har om dig
– At få rettet forkerte data Aimée har om dig
– At få slettet alle data Aimée har om dig

 

5. Copyright

Det er ikke tilladt at bruge eller kopirer websitets billeder, tekst og andet, som er at finde på aimee.dk eller som bliver brugt i vores markedsføring. Hvis du skulle ønske, at gøre brug af et billede eller andet, kontakt os da venligst, inden du kopirer.

 

5 Kontakt

Aimée ApS
Bøgholmvej 8, 5672 Broby
Danmark
CVR: 40436278
Email: info@aimee.dk

Sidst opdateret 09.06.2019

Mini Cart